fbpx
Pozovi nas+381641319822
Svu robu dostavljamo na kućnu adresu na teritoriji cele Srbije.
TOP ponudaSve što vam je potrebno za vaš dom!
Pozovi nas+381641319822

Živahnim bojama unesite živost u vaš dom.

Nanošenje boja i premaza na unutrašnje zidove je od sada dostupno svima, kako zbog svoje jednostavnosti korišćenja tako i zbog samih karakteristika proizvoda koji su danas dostupni na tržištu.

U našem asortimanu proizvoda nudimo napredne proizvode za profesionalce. Uz pomoć našeg širokog asortimana brendova za zaštitu i dekoraciju različitih površina uredite vaš dom baš onako kao ste zamislili. 

Zidne i podne obloge

 

Izbor podnog ili zidnog materijala i metode postavljanja neki su od najvažnijih zadataka koji te čekaju prilikom izgradnje ili renoviranja kuće ili poslovnog prostora. Pritom se ne radi samo dizajnu, već i o trajnosti, sposobnosti podnošenja vremenskih uslova, dugovečnosti i zahtevima održavanja.
Najjeftiniji podovi mogu da te mame niskom cenom, ali najvažniji početni faktor treba da bude prostorija u koju želiš da postaviš pod. Ne kaže se uzalud da je preporučljivo početi od poda, s tim da pri odabiru samog poda moramo krenuti nešto niže, od podloge. Za najbolja izolaciona svojstva izaberi debljinu podne obloge koja odgovara tvrdoći podloge.
Neki su izdržljivi, drugi su lepi ali osetljivi. Zavisno od toga čemu će pod biti izložen, odaberi i odgovarajuću funkcionalnost. To jest otpornost na vlagu, abraziju, udubljenja i druge vrste oštećenja. Takođe sposobnost poda da podnosi vlagu i temperaturne oscilacije.
U kategoriji podne i zidne obloge su ti na raspolaganju keramičke pločice, laminat, parket, podloge, letve i profili. Ne propusti i tapete, vinil, spoljašnje podne obloge, uključujući i betonske ploče, kamene ploče, ploče od drveta, rubnike i proizvode od kamena i drugih obloga kao što su pluta, topli podovi, linoleum i itisoni. Ne zaboravi da kupiš letvice i podlogu za pod.
Zidne obloge od dekorativnog kamena vrlo su popularan izbor jer pridonose estetskom izgledu enterijera, a uz to su vrlo funkcionalne i izdržljive.

Dekorativne lajsne 

Za elegantan ali i klasičniji izgled enterijera nezaobilazan detalj su zidovi ukrašeni dekorativnim lajsnama. Ukrasne zidne lajsne osim što mogu biti ukras enterijera služe i za prikrivanje manjih nesvršenosti na spoju zida i plafona.

Tapete 

 
Tapete su dekorativni materijal koji se koristi za ukrašavanje zidova u prostorijama. U našoj ponudi nudimo vam širok izbor tapeta različitih boja, dezena i tekstura, je na tržištu i vrlo lako možete . Tapete se mogu koristiti i za maskiranje nepravilnosti na zidovima ili za izolaciju zvuka. Takođe postoje tapete za različite prostorije, uključujući dnevne sobe, spavaće sobe, hodnike i kuhinje, a cena varira u zavisnosti od vrste i kvaliteta tapeta.  
 
 

Pretraži proizvode

Back to Top
Proizvod je dodat u vašu korpu